Spørsmål og svar

Her finner du spørsmål og svar

Vi tilbyr fast pris på alle våre logoer. Vår rimeligste logopakke heter «Starter» og vår bestselger er «Premium». Sistnevnte inneholder alt man behøver for en knallstart på en grafisk profil. 

Vi har ingen fysiske møter med kundene ettersom all kommunikasjon foregår via e-post og telefon – vi arbeider online. Grunnet dette trenger vi ikke dekke store kostnader for lokaler og timepris på fysiske møter, sammenlignet med vanlige grafiske byråer. Vi kan derfor konkurrere med konkurransedyktige priser, uten at det går utover kvaliteten.

Vi tilbyr alle typer grafiske tjenester. Alt fra stempelkort til bokomslag, klistermerker etc. Kontakt oss gjerne i dag og beskriv dine ønsker – vi lover å tilby en god pris! Her finner du et utvalg av våre produkter.

Hvilke filformat som inngår avhenger av hva slags pakke du har bestilt. I vår Premium-pakke inngår alle filformat du behøver for trykk, web, sosiale medier osv.

Filformat som inngår er blant annet:

Logofiler for web og sosiale medier
.JPG (med hvit bakgrunn)
.PNG (med transparent bakgrunn)

Vektorgrafiske filer tilegnet for trykk
.AI (Originalfil som kan redigeres i f.eks. Adobe Illustrator)
.EPS (vektorfil for trykk)
.PDF (vektorfil for trykk som kan forhåndsgranskes uten bilderedigeringsprogram)

Ja, vi har backup på alle logofiler til samtlige prosjekter. Disse lagres på sikre backup-servere hos en tredjepart. Filene kan bestilles mot en mindre avgift. Kontakt oss for bestilling av backup på dine filer og du vil normalt motta filene samme dag.

Når logoen er ferdigstilt og vi har mottatt full betaling går opphavsretten over til deg eller ditt firma. Du eier hele den juridiske opphavsretten til logopakken etter betaling. Her finner du våre betingelser.

Det er mulig å få din logo varemerkebeskyttet. Dette gjelder ikke bare på bildet/symbolet, men også kombinasjonen av disse, firmanavnet, farger og layout. Du kan lese mer om varemerkebeskyttelse/enerett hos Patentstyret

Nei, vi bruker aldri ferdige maler. Dessverre er det mange i bransjen som gjør et forsøk på å matche våre priser ved å tilby billigere løsninger. Samtlige av våre logoer tegnes for hånd, linje for linje og du kan være 100% sikker på at din logo er helt unik.

Ja, vi støtter ungdomsbedrifter og tilbyr derfor å designe en ungdomsbedrift-logo til en selvkostnadspris (dvs. uten at vi tjener noe på det). I gjengjeld gjør vanligvis ungdomsbedriften litt reklame for oss. Kontakt oss i dag for nærmere avtale.

Din logo blir levert i et digitalt filformat. Hvilket filformat avhenger av logopakken du har bestilt. I de fleste pakkene inngår filer i alle format som trengs for å kunne anvendes på hjemmesider eller på trykk (vektorgrafiske filer anvendes for trykk).

Vår Unlimited-pakke inneholder en rekke filer i alle filformat. Filer som kan brukes på sosiale medier, hjemmesider, trykk på klær og skilt for å nevne noe. Du mottar til og med filer med din logo i ulike utforminger som svart/hvitt og transparent bakgrunn. Disse kan brukes mot en valgfri bakgrunnsfarge i denne pakken. 

Vi er sikre på at du blir fornøyd hos oss! Vi strekker oss alltid litt ekstra for å ha fornøyde kunder til en hver tid. Allikevel kan det en sjelden gang bli tilfellet at vi dessverre ikke kan gjøre mer. I disse tilfeller forsøker vi å finne en løsning som begge parter blir fornøyde med. Ingen av oss tjener på en misfornøyd kunde eller et dårlig samarbeid. 

Når vi har mottatt din bestilling vil du få tilsendt første logoforslag i løpet 1-2 arbeidsdager. De fleste kunder mottar en komplett logo innen 5 arbeidsdager, litt avhengig av når vi får svar fra kunden angående eventuelle endringer. Vi tilbyr også et alternativ der vi lover å ha dine første logoforslag klare innen 24-timer. Da prioriteres din bestilling fremfor alle andre. Ekspress valget gjør du direkte i bestillingsskjemaet.

Ja, selvfølgelig. Send oss en e-post eller ring oss og forklar hva saken gjelder. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Vi tilbyr ulikt antall endringer avhengig av logopakken du bestiller. Dersom du ønsker flere endringer enn det som inngår i pakken du har bestilt, kan du enkelt oppdatere din logopakke. Trenger du endringer på en nesten ferdigstilt logo, kan vi også oppfylle dette ønsket. Kontakt oss på mail eller telefon og forklar hva du vil endre. Vi hjelper deg gjerne!

Ja selvsagt! Les dere inn på denne artikkelen for og finne ut hvordan vi gjør dette og pris rundt det.

Så snart du har valgt den logopakken du ønsker og vi har mottatt din betaling (eller kvittering på betaling), sender vi en link til din e-post der du kan laste ned alle dine logofiler.

Kontakt oss i dag

Kom i kontakt med en av våre konsulenter – benytt kontaktskjemaet.

Her er vi

Om oss

Logo1 holder til i flotte Oslo. Vi spesialiserer oss på logo design, rebranding og utvikling av hjemmesider. Trenger deres bedrift en ny logo eller ny hjemmeside ta kontakt nå